Engageer je in een (campagne)team

Ben je geïnteresseerd om je schouders mee onder de campagne van Groen Leuven te zetten? Wil je jezelf graag engageren binnen één van onze werkgroepen? Dan ben je op de juiste pagina beland!

Hieronder vind je een korte uitleg bij de taken van elk team. Je kan je rechts aanmelden om te helpen bij één of meerdere van de werkgroepen. We proberen binnen de week contact met je op te nemen.

 

De Etalage: Dit groepje zal ervoor zorgen dat onze pop up “De Etalage” in de Brusselsestraat op een professionele manier beheerd wordt. Het groepje staat mee in voor het onderhoud en de bevoorrading maar ook voor het onthaal bij activiteiten. Je bent mee deel van en draagt mee verantwoordelijkheid voor een unieke plek in Leuven. Als de Etalage een fijne plek is waar iedereen zich welkom voelt, zal dit een enorme meerwaarde zijn voor de campagne!

Contactpersoon: John Cramer


Campagneteam Vlaamse, federale & Europese verkiezingen: Het provinciale campagneteam bestaat uit professionele en vrijwillige medewerkers en draagt de campagne van de Vlaamse, federale en Europese verkiezingen in onze provincie. Jij kan als social media star, met je vlotte pen, als beeldbaas (foto of video), busser, afficheplakker, buurtkapitein, deurdoener of nog iets anders mee je schouders zetten onder een sterke en geslaagde campagne voor de Vlaamse, Federale en Europese verkiezingen in Vlaams-Brabant. Je maakt integraal deel uit van het team samen met andere vrijwilligers en professionals.

Contactpersoon: Brecht Oris


Programma 2024: Deze werkgroep is verantwoordelijk voor de opbouw en redactie van het verkiezingsprogramma van Groen Leuven. Deze werkgroep coördineert de teksten en zorgt voor input-, brainstorm- en terugkoppelingsmomenten met alle noodzakelijke betrokkenen (zowel intern binnen de partij als extern).

Contactpersoon: Jan Mertens


Activiteiten: Activiteiten voor leden en sympathisanten organiseren: van een brunch over wandelingen tot een nieuwjaarsreceptie en alles daartussen. Je kan brainstormen over nieuwe activiteiten, evenementen mee in elkaar steken en coördineren of af en toe (of heel regelmatig) een handje helpen. We hebben een werkgroep die regelmatig de koppen bij mekaar steekt, maar hebben ook bij elke activiteit helpende handen nodig.

Contactpersoon: Willem Vancutsem


Communicatie: Je kan meewerken aan kwalitatieve informatie en communicatie vanuit onze lokale partij. Je krijgt hiervoor vorming om te leren werken met sociale media, onze huisstijl en het programma achter onze website en nieuwsbrief. Je mag creatief invulling geven aan politieke en maatschappelijke thema's, met als doel onze kiezers zo goed mogelijk te informeren en nieuwe kiezers te werven.

Contactpersoon: Janne Vermeesch

In welk team wil je jezelf engageren?