04 okt 2018 | 20:00

20 Groene Doelen: boekvoorstelling van Tie Roefs

Bond 98 Bondgenotenlaan 98 | Leuven 3000 | België | Kaart en routebeschrijving ›

Gedeputeerde Tie Roefs en de provinciekandidaten gaan in gesprek over haar nieuwe boek ‘Voor de kinderen van mijn kinderen’, waarin ze beschrijft waar ze met Groen naar toe wil in Vlaams-Brabant, maar ook terugblikt op de verwezenlijkingen van de afgelopen zes jaar.

Het gesprek met Magda Aelvoet, Irfan Izgin en Luka Augustijns wordt in goede banen geleid door Dr. Ir. Peter Tom Jones, Senior Industrieel Onderzoeksmanager (IOF) aan de KU Leuven. Hij bevraagt de groenen over hun realisaties en ambities.

In ‘Voor de kinderen van mijn kinderen’ formuleert Tie Roefs 20 groene doelen voor Vlaams-Brabant, afgewisseld met persoonlijke anekdotes. De leidraad doorheen dit verhaal over een duurzame toekomst zijn de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties.

Je bent van harte welkom om mee in dialoog te gaan bij een hapje en drankje.

Locatie: Bond98, pop-up Groen huis

Schrijf je in

Kom je ook?

Vergelijkbare gebeurtenissen

Leuven, België
23 May 2019 | 16:00
De wakkere bustour

Politiek is niet één keer om de zoveel jaar naar het stemhokje gaan, maar dag in, dag uit luisteren en in gesprek gaan. Groen komt naar je toe met een...

Lees verder ›
Leuven, België
10 Jun 2019 | 10:00
Brunch

Op maandag 10 juni organiseert Groen Leuven een gezellige brunch. Dit is ieder jaar opnieuw een aangenaam moment van rust en ontmoeting bij een gevarieerd en gezond buffet, in het...

Lees verder ›
Alle evenementen ›