20 Groene Doelen: boekvoorstelling van Tie Roefs

Okt
04
04 Oktober 2018 / 08:00 PM tot 10:00 PM

Location

Bond 98
Bondgenotenlaan 98
Leuven 3000
Belgium
Google map and directions

Event contact

Groen Leuven

Gedeputeerde Tie Roefs en de provinciekandidaten gaan in gesprek over haar nieuwe boek ‘Voor de kinderen van mijn kinderen’, waarin ze beschrijft waar ze met Groen naar toe wil in Vlaams-Brabant, maar ook terugblikt op de verwezenlijkingen van de afgelopen zes jaar.

Het gesprek met Magda Aelvoet, Irfan Izgin en Luka Augustijns wordt in goede banen geleid door Dr. Ir. Peter Tom Jones, Senior Industrieel Onderzoeksmanager (IOF) aan de KU Leuven. Hij bevraagt de groenen over hun realisaties en ambities.

In ‘Voor de kinderen van mijn kinderen’ formuleert Tie Roefs 20 groene doelen voor Vlaams-Brabant, afgewisseld met persoonlijke anekdotes. De leidraad doorheen dit verhaal over een duurzame toekomst zijn de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties.

Je bent van harte welkom om mee in dialoog te gaan bij een hapje en drankje.

Locatie: Bond98, pop-up Groen huis

Posted by on
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.