Het woonbeleid kleurt groen | Fiets mee!

Jun
25
25 Juni 2022 / 11:00 AM tot 02:00 PM

Location

Stadskantoor
Professor Van Overstraetenplein 1
Leuven 3000
Belgium
Google map and directions

🏡 Wonen is een belangrijk thema in de (Leuvense) politiek. De noden zijn hoog, maar de oplossingen liggen niet enkel op lokaal niveau. Met Groen namen we in 2019 de handschoen op en vanuit het stadsbestuur werken we nu al drie jaar hard aan het recht op wonen. Maar hoe zijn we die logge tanker stilaan aan het keren? Hoe boksen we op tegen de vastgoedmarkt? Met welke initiatieven maken we nu al het verschil voor wie uit de boot valt?

Ontdek het tijdens één van onze fietstochten in juni! Schepen van wonen Lies Corneillie neemt je mee op sleeptouw en vertelt je er al fietsend meer over. Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen en in dialoog te gaan. Afsluiten doen we met een drankje.

📅 Praktisch:

  • Vrijdag 10 juni om 16u. Vertrek aan het stadskantoor.
  • Zaterdag 25 juni om 11u. Vertrek aan het stadskantoor.

Beide fietstochten zijn identiek. We vragen je wel om je in te schrijven. Vermeld zeker aan welke fietstocht je wenst deel te nemen en met hoeveel personen.

Deze activiteit kadert in een grotere campagne die we later dit jaar uitrollen. Dan trekken we samen met jou naar de Leuvenaar met ons sterk groen woonverhaal.

Posted by on 30 Mei 2022