25 Mei 2024

14.00u -
16.00u

Met Ann Li op de sofa

De Etalage , Brusselsestraat 66, 3000 Leuven

Ik doe mee!
Met Ann Li op de sofa

Luister, praat en denk mee op zaterdag 25 mei met gemeenteraadslid Ann Li en Fréderic en John over chronisch ziek zijn.

Na een reeks academische gesprekken over lokaal sociaal beleid, nodigt gemeenteraadslid Ann Li je uit op een aantal intieme gesprekken met Leuvenaars. Goed lokaal beleid moet immers niet enkel gestoeld zijn op een degelijke visie en een wetenschappelijke onderbouw. Op het einde van de dag moet het vooral het leven van de mensen beter maken. Op verschillende avonden neemt Ann je mee in de leefwereld van mensen die zich soms buitengesloten voel(d)en door de maatschappij. Wat zou hun gevoel van veiligheid vergroten? Wat zou hun leven beter maken? 

Het laatste sofagesprek gaat over een thema waar Ann zelf al vier jaar mee worstelt: chronisch ziek zijn. Chronisch ziek zijn eist niet enkel een zware fysieke tol, het is voelbaar in alle levensdomeinen. Fréderic en John getuigen over wat leven met een chronische aandoening betekent.

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.