Maak kennis met de Leuvense kandidaten van Groen

Mei
15
15 Mei 2019 / 08:00 PM tot 10:00 PM

Location

Campagnesecretariaat Groen
Bondgenotenlaan 87
Leuven 3000
Belgium
Google map and directions

Event contact

Jan Mertens

De verkiezingen van 26 mei komen op een erg belangrijk moment. De volgende jaren zullen immers beslissend zijn voor de toekomstkansen van onze kinderen en kleinkinderen. Zal de politiek de moed hebben om een ambitieus klimaatbeleid uit te tekenen dat doet wat nodig is en zich niet langer verschuilt achter een zogenaamd 'ontbrekend draagvlak? Zullen we die klimaattransitie gebruiken voor een grondige vernieuwing van onze economie, zodat die zorgt voor rechtvaardige welvaart binnen planetaire grenzen? Zullen we ervoor zorgen dat die broodnodige omslag tegelijkertijd de sociale ongelijkheid vermindert en dus kan zorgen voor een goede en eigentijdse sociale bescherming? Zullen we voluit kiezen voor een warme en verbonden samenleving waarin iedereen mee kan?

Dit moet het moment van de Groenen worden. In oktober 2018 was er al een eerste groene zondag. In Leuven kwam Groen in het stadsbestuur en konden we samen met onze partners ons duurzaam en rechtvaardig toekomstproject verankeren in het bestuursakkoord. 26 mei 2019 kan een nieuwe groene zondag worden, en dat is echt nodig. Met uw steun kunnen we zo een warme en verbindende politiek versterken. Met een stem voor Groen kunt u mee een deel van het alternatief worden. En is dat niet het mooiste cadeau dat we kunnen geven aan onze kinderen en kleinkinderen?

Wij stellen graag de Leuvense kandidaten op de lijsten voor het Europees, het federaal en het Vlaams parlement aan u voor tijdens een speciale avond op woensdag 15 mei. We spreken af om 20 uur in het campagnesecretariaat van Groen op de Bondgenotenlaan 87. Iedereen is welkom.

 

Posted by on
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.