13 okt 2018 | 16:30

Kom je ook luisteren naar Meyrem?

Martelarenplein Martelarenplein | Leuven 3000 | België | Kaart en routebeschrijving ›

Op 14 oktober staat er veel op het spel. We hopen dat het een groene zondag wordt en dat in Leuven en in alle andere gemeenten Groen vooruit zal gaan en mee de sleutel in handen krijgt om de toekomst groen te kleuren.

Het was een heel erg boeiende campagne. We hebben heel veel mensen gezien, heel veel verhalen gehoord en heel veel goede ideeën verzameld. Daarmee kunnen we verder aan de slag. Hopelijk zullen we de volgende jaren mee onze stad besturen. We willen graag mee verantwoordelijkheid dragen voor een rechtvaardige, duurzame en participatieve stad. Dat willen we doen in een breed gedragen progressieve coalitie waarvan Groen de vernieuwende motor kan worden.

Kom je samen met ons deze geweldige campagne uitwuiven? Op zaterdag 13 oktober komt onze nationale voorzitster Meyrem Almaci naar Leuven, in een erg mooie elektrische bus. Samen met lijsttrekkers David Dessers, Lies Corneillie (voor de stad) en Tie Roefs (voor de provincie) komt ze naar het Martelarenplein (aan het station) waar ze ons om 16.30 uur zal toespreken.

Komen jullie ook?

Schrijf je in

Kom je ook?

Vergelijkbare gebeurtenissen

Leuven, België
03 May 2019 | 19:30
EU Election Event

Despite living close to the European capital, a lot of people living in Belgium consider the European Union to be far removed from their personal lives. Groen wants to bring...

Lees verder ›
Leuven, België
08 May 2019 | 20:00
Europa 2019, wat staat er op het spel?

Op 26 mei zijn er ook Europese verkiezingen. En die zijn heel erg belangrijk. Geven we de Europese Unie in handen van populisten die de klok willen terugdraaien of zich...

Lees verder ›
Alle evenementen ›