Kom je ook luisteren naar Meyrem?

Okt
13
13 Oktober 2018 / 04:30 PM tot 06:00 PM

Location

Martelarenplein
Martelarenplein
Leuven 3000
Belgium
Google map and directions

Event contact

Groen Leuven

Op 14 oktober staat er veel op het spel. We hopen dat het een groene zondag wordt en dat in Leuven en in alle andere gemeenten Groen vooruit zal gaan en mee de sleutel in handen krijgt om de toekomst groen te kleuren.

Het was een heel erg boeiende campagne. We hebben heel veel mensen gezien, heel veel verhalen gehoord en heel veel goede ideeën verzameld. Daarmee kunnen we verder aan de slag. Hopelijk zullen we de volgende jaren mee onze stad besturen. We willen graag mee verantwoordelijkheid dragen voor een rechtvaardige, duurzame en participatieve stad. Dat willen we doen in een breed gedragen progressieve coalitie waarvan Groen de vernieuwende motor kan worden.

Kom je samen met ons deze geweldige campagne uitwuiven? Op zaterdag 13 oktober komt onze nationale voorzitster Meyrem Almaci naar Leuven, in een erg mooie elektrische bus. Samen met lijsttrekkers David Dessers, Lies Corneillie (voor de stad) en Tie Roefs (voor de provincie) komt ze naar het Martelarenplein (aan het station) waar ze ons om 16.30 uur zal toespreken.

Komen jullie ook?

Posted by on
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.