02 Maart 2024

10.00u -
11.30u

De Kamer kleurt Groen!

Federaal Parlement , Leuvenseweg 13, 3000 Brussel

Ik doe mee!

🏛 Zin om het Federaal Parlement eens van binnenuit te verkennen? We nodigen je uit voor een exclusieve rondleiding door het hart van de Belgische democratie, samen met onze twee Kamerleden uit Vlaams-Brabant: Eva Platteau en Dieter Van Besien.

De Kamer van Volksvertegenwoordigers en de Senaat huizen in het historische Paleis der Natie. Verwacht je dus aan een architecturale reis door de geschiedenis en het heden van onze federale overheid, op de plek waar de besluitvorming groeit die ons land vormgeeft. Tijdens de rondleiding vertellen Eva en Dieter je graag hoe het er écht aan toe gaat in het parlement.

📅 Datum: Zaterdag 2 maart 2024

🕒 Tijd: De rondleiding start om 10 uur in Brussel en duurt ongeveer 1,5 uur. Registeren doen we vanaf 9.45 uur aan de Leuvenseweg 13, 1000 Brussel (op 10 à 15 minuten wandelen van het Centraal Station).

📌 Registreer hier vóór: 19 februari 2024

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.