04 Mei 2024

15.00u -
18.00u

Groen Kleurt Leuven

Hal 5 , Locomotievenpad, 3010 Leuven

Ik doe mee!
Groen Kleurt Leuven

Op zaterdag 4 mei trappen we met Groen Leuven onze campagne voor de lokale verkiezingen van 13 oktober feestelijk af in HAL 5. Maar natuurlijk komen ook de federale, Vlaamse en Europese verkiezingen van 9 juni aan bod.

Tussen 15 en 17 uur kan je in de grote zaal van HAL 5 terecht voor een wervelende mix van sprekers, muziek en filmpjes. Met onder meer onze nationale covoorzitster Nadia Naji, de Leuvense top drie David Dessers, Lies Corneillie en Thomas Van Oppens, minister van staat Magda Aelvoet en nog veel meer…  

Daarnaast zetten we Leuvenaars en initiatieven in de kijker die de stad mee in beweging hebben gezet de afgelopen jaren. Auteur en columnist Dominique Willaert komt praten over hoe we de verrechtsing kunnen keren. Satoko Kishimoto, tot voor kort inwoonster van Leuven en vandaag burgemeester van Suginami, Tokio, heeft een speciale boodschap voor ons. En Didi De Paris doet HAL 5 op zijn grondvesten daveren…

Om 17 uur is het tijd voor drankjes, hapjes en babbels.

Wij hebben ongelooflijk veel goesting in de campagne. En al even veel goesting om onze stad verder mee vorm te geven. Want Groen kleurt Leuven!  

Ontdek hier het volledige programma:

Nadia Naji

Voor Groen Leuven
David Dessers – Lies Corneillie – Thomas Van Oppens
Magda Aelvoet – Liv Onkelinx – Eva Platteau – Janne Vermeesch

En ook
Dieter Van Besien (federale lijsttrekker)
Ariana Giraneza (eerste opvolger Europese lijst)
Aimen Horch (Vlaamse lijsttrekker)

Plus
Dominique Willaert (auteur/columnist)
Satoko Kishimoto (burgemeester Suginami, Tokio)
Didi De Paris

Vertegenwoordigers van
Energiecoöperatie ECoOB
Queer Leuven
Project 10X1 - (t)huis voor daklozen
Solidariteit met Palestina

En met live muziek van Duo Nous en Bugari Express
Standen - Hapjes - Drankjes - Campagnemateriaal - Ontmoeting

 

 

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.