10 Oktober 2023

19.00u -
22.00u

Workshop "Geluk zit in een klein driehoekje"

De Etalage , Brusselsestraat 66, 3000 Leuven

Ik doe mee!
Workshop

Op 10 oktober is het de internationale dag van de geestelijke gezondheid.

Een ideaal moment om even stil te staan bij wat ons gelukkig maakt en hoe we onze weerbaarheid kunnen vergroten. Gemeenteraadslid Ann Li nodigt je daarom uit voor een workshop rond de Geluksdriehoek, in samenwerking met LOGO Oost-Brabant.

 

Een gelukkig leven … Dat wensen we elkaar allemaal toe. Maar je ‘gelukkig voelen’ of ‘gelukkig zijn’: wat is dat precies? Om op die vraag te kunnen antwoorden, verzamelde Gezond Leven alle belangrijke wetenschappelijke kennis over geluk in de geluksdriehoek.


In de workshop ‘Geluk zit in een klein driehoekje’ leer je de geluksdriehoek van dichtbij kennen: van de bouwblokken van geluk tot de oranje bol die ons soms uit balans brengt. Perfect geluk bestaat immers niet. Naast uitleg over de geluksdriehoek is er ruimte voor interactie en oefeningen die je op weg helpen om je geluksgevoel vast te houden of te versterken.
Iedereen vanaf 16 jaar kan de workshop volgen.

 

Iedereen is welkom vanaf 19u. De workshop zelf start vanaf 19u30.

 

Opgelet: maximaal 20 deelnemers. Ten laatste inschrijven tegen 2 oktober.

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.