08 Mei 2019

20.00u -
22.00u

Europa 2019, wat staat er op het spel?

Campagnesecretariaat Groen , Bondgenotenlaan 87, 3000 Leuven

Ik doe mee!

Op 26 mei zijn er ook Europese verkiezingen. En die zijn heel erg belangrijk. Geven we de Europese Unie in handen van populisten die de klok willen terugdraaien of zich willen terugtrekken achter hun nationale grenzen om de boze wereld buiten te houden? Of versterken we die politieke beweging die terug hoop wil brengen in Europa door voluit te kiezen voor een rechtvaardig klimaatbeleid, sociale bescherming, een duurzame economie en een open democratie? Dit kan het moment zijn voor een forse versterking van de Groenen in het Europees Parlement.

Welke ideeën hebben de Groenen voor een beter Europa? We hebben de groene lijsttrekster Petra De Sutter uitgenodigd, samen met de groene kandidaten uit Vlaams-Brabant: Catherine Verfaille, Dirk Vansintjan en Magda Aelvoet. Zij vertellen jullie graag wat er op het spel staat bij deze Europese verkiezingen.

We spreken af op woensdag 8 mei, aan de vooravond van de Dag van Europa, in het campagnesecretariaat van Groen, op de Bondgenotenlaan 87. Je bent heel erg welkom. Hopelijk tot dan!

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.