08 mei 2019 | 20:00

Europa 2019, wat staat er op het spel?

Campagnesecretariaat Groen Bondgenotenlaan 87 | Leuven 3000 | België | Kaart en routebeschrijving ›

Op 26 mei zijn er ook Europese verkiezingen. En die zijn heel erg belangrijk. Geven we de Europese Unie in handen van populisten die de klok willen terugdraaien of zich willen terugtrekken achter hun nationale grenzen om de boze wereld buiten te houden? Of versterken we die politieke beweging die terug hoop wil brengen in Europa door voluit te kiezen voor een rechtvaardig klimaatbeleid, sociale bescherming, een duurzame economie en een open democratie? Dit kan het moment zijn voor een forse versterking van de Groenen in het Europees Parlement.

Welke ideeën hebben de Groenen voor een beter Europa? We hebben de groene lijsttrekster Petra De Sutter uitgenodigd, samen met de groene kandidaten uit Vlaams-Brabant: Catherine Verfaille, Dirk Vansintjan en Magda Aelvoet. Zij vertellen jullie graag wat er op het spel staat bij deze Europese verkiezingen.

We spreken af op woensdag 8 mei, aan de vooravond van de Dag van Europa, in het campagnesecretariaat van Groen, op de Bondgenotenlaan 87. Je bent heel erg welkom. Hopelijk tot dan!

Schrijf je in

Kom je ook?

Reacties

Vennligst sjekk din e-post og klikk på lenken for å bekrefte din nye e-postadresse.

Vergelijkbare gebeurtenissen

Leuven, België
23 May 2019 | 16:00
De wakkere bustour

Politiek is niet één keer om de zoveel jaar naar het stemhokje gaan, maar dag in, dag uit luisteren en in gesprek gaan. Groen komt naar je toe met een...

Lees verder ›
Leuven, België
10 Jun 2019 | 10:00
Brunch

Op maandag 10 juni organiseert Groen Leuven een gezellige brunch. Dit is ieder jaar opnieuw een aangenaam moment van rust en ontmoeting bij een gevarieerd en gezond buffet, in het...

Lees verder ›
Alle evenementen ›