24/02/2018 | Stadscongres Groen Leuven

24 December 2017

Op 14 oktober 2018 zijn er verkiezingen. Er komt een nieuw politiek tijdperk in Leuven en wij zijn er klaar voor. Wil je kennismaken met onze ideeën en met ons in gesprek gaan over jouw visie voor de stad? Kom dan naar ons stadscongres, op zaterdag 24 februari. Vanaf 11 uur kun je onze kandidaten en mandatarissen persoonlijk leren kennen en al je vragen stellen. We organiseren een speeddate, zodat je met iedereen kunt kennismaken. Ken je nog niet iedereen? Geen probleem. We maken een voorstellingsboekje met al onze mensen in, en een gids helpt je op weg. Vanaf 13.30 uur gaan we het hebben over de uitdagingen voor Leuven: mobiliteit, wonen, een klimaatneutrale en circulaire stad, aanpak ongelijkheid, diversite

it, levende democratie. Je kunt kiezen voor twee formules. Ofwel verkies je onze gesprekstafels van telkens een uur. Je kunt dus twee tafels meepikken. Ofwel kun je meegaan met onze wandeling door de stad, waarbij we vertellen over onze voorstellen en je al je vragen kunt stellen aan onze mensen.

In het slotgedeelte beginnen met onze jaarlijkse 'staat van de stad', door voorzitter Jan Mertens. Daarna hebben we enkele getuigenissen van Leuvenaars die het groene project willen steunen. We sluiten af met een speech van onze lijsttrekkers David Dessers en Lies Corneillie. Daarna is er nog een receptie.

Iedereen is welkom.

Plaats: Wagehuys, Brusselsestraat 63, 3000 Leuven