JA ik wil meewerken met Groen

Het nieuwe jaar begint. Een jaar met een nieuw stadsbestuur in Leuven, met Groen mee aan de knoppen. Doe jij ook met ons mee?

2019 wordt een belangrijk jaar. In Leuven gaat een nieuw stadsbestuur aan de slag. Groen zal vanaf nu de stad mee gaan besturen. Samen met onze partners van sp.a en CD&V willen we alles doen wat we kunnen om van Leuven een duurzame, rechtvaardige en participatieve stad te maken. Een stad waar een hoopvolle toekomst vandaag al begint.

En op 26 mei gaan we naar de stembus om onze vertegenwoordigers te kiezen in het Europees, federaal en Vlaams parlement. Met Groen willen we de volgende maanden een stevige campagne voeren om die drie parlementen groen te laten kleuren. Het is hoog tijd voor meer hoop. Er zijn goede oplossingen om de klimaatuitdaging aan te pakken en onze maatschappij rechtvaardiger te maken.

We hopen dat nog meer mensen hun schouders zullen zetten onder het hoopvolle project van Groen. Doe jij ook mee? Dit is het moment.

Lid worden van Groen is heel eenvoudig. Je kunt alle info vinden op deze pagina. Wil je contact met iemand van Groen Leuven, stuur dan een mail naar leuven@groen.be.

Ja, ik teken

Door deze petitie te ondertekenen ga ik akkoord met het verwerken van mijn persoonsgegevens door Groen.