Een stad voor iedereen

Actueel

Groen is niet onder de indruk van communicatie van het stadsbestuur over de positieve financiële toestand van de stad. Het is te vroeg om een volledig beeld te hebben en het investeringsbeleid toont tekortkomingen.

Schepen Carl Devlies kwam afgelopen week in de pers met de boodschap dat de Leuvense financiën in een blakende gezondheid verkeren. Leuven zou een overschot...

Groen wil aan de andere partijen enkele voorstellen voorleggen om te komen tot een meer milieuvriendelijke kiescampagne volgend jaar.

Op zondag 14 oktober zijn er lokale en provinciale verkiezingen. Verkiezingen zijn wat ons betreft nog altijd een feest van de democratie. Hoe willen wij dat onze stad eruit zal zien in de toekomst? Welke keuzes moeten we daartoe nu maken,...

Nog te veel mensen sterven in een woningbrand. Nog te weinig woningen zijn uitgerust met een goede rookmelder. Groen stelt voor dat de stad ouders bij de geboorte van een kind een rookmelder aanbiedt. Groen zal dit voorstel voorleggen aan de gemeenteraad van maandag 18 december.

Velen onderschatten nog het aantal doden bij woningbranden. In 2017 vielen er in België bij...

Pagina's