6 Ann Li

6de plaats

Ik streef naar een stad waar welzijn en zorg op elkaar afgestemd zijn. Een stad waar je niet van loket naar loket moet gaan om alles in orde te brengen, terwijl jouw focus herstel hoort te zijn. Een welvarende stad als Leuven moet het welbevinden en de gezondheid van haar inwoners op de eerste plaats zetten.

Ik streef naar een stad waar ’De Politiek’ geen ver-van-mijn-bed-show is, maar iets van ons allen. Waar het normaal is dat we grote beslissingen samen nemen, met alle betrokkenen. Samenleven doe je best door samen na te denken over wat belangrijk is.

Ik streef naar een stad waar mensen van alle leeftijden graag wonen. Een plaats waar ruimte is om te spelen, om te rusten, om elkaar te ontmoeten. Diversiteit is een verrijking voor onze stad en voor ons leven.

De toekomst is nu, want het streven van Groen gaat verder dan dromen. We hebben tal van concrete voorstellen om samen te bouwen aan een zorgzame samenleving, waar we niet alleen tijd hebben voor elkaar, maar ook ruimte voor ontmoeting, zingeving en ondersteuning. Het kan menselijker, eerlijker en gezonder.

 

Mail: annliqing@gmail.com

 

FILMPJE